viernes, 5 de julio de 2019

Αλεξίπτωτο πλαγιάς Πώς μπορείτε να απολαύσετε τη δύναμη της πτήσης;


Αλεξίπτωτο πλαγιάς Πώς μπορείτε να απολαύσετε τη δύναμη της πτήσης;



Αλεξίπτωτο πλαγιάς (παραπέντε γαλλικά, ακρωνύμιο αλεξίπτωτο, αλεξίπτωτα, και γέφυρα σε εκκρεμότητα) είναι ένα άθλημα που προέκυψε στα τέλη του εικοστού αιώνα, που δημιουργήθηκε από ορειβάτες που ήθελε να πετάξει προς τα κάτω με αλεξίπτωτο από τις κορυφές του βουνού όπου είχαν ανέβει.

Η πτέρυγα (μπορεί να περιλαμβάνει όλο τον εξοπλισμό) ονομάζεται επίσης αλεξίπτωτο. Τεχνικά είναι ένα εύκαμπτο ελαφρύ αεροπλάνο. Είναι ανεμόπτερο, γιατί δεν έχει μηχανή, ευέλικτη, διότι δεν υπάρχει άκαμπτα μέρη που απαρτίζουν το φτερό, για να μπορεί να μεταφερθεί στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου. Το βάρος ολόκληρης της ομάδας κυμαίνεται μεταξύ 15 και 20 κιλών, αν και υπάρχουν λιγότεροι εξοπλισμοί βάρους. Ο πιλότος και αλεξίπτωτο πλαγιάς επιβατών φέρει τον υποχρεωτικό εξοπλισμό ασφαλείας, κράνη και αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης, διάφορα ηλεκτρονικά μέσα (variómetro ή altivario, GPS και ραδιόφωνο εξοπλισμό). Ο χρόνος πτήσης είναι μεταξύ 10 και 15 λεπτών, αν και μπορεί να παραταθεί σε 25 ή 30 λεπτά.






Η αξία ηλικία είναι αδιάφορη, αλλά η ελάχιστη ηλικία είναι τα 5 έτη, δεν πρέπει να έχουν προβλήματα στην καρδιά και βάρος λιγότερο από 100 κιλά. Εκτός από την κατοχή της ομάδας θα πρέπει να λάβει τη βασική εκπαίδευση, και μέχρι να κατακτηθεί η τεχνική θα πρέπει να πετούν συνοδεύεται από έναν εκπαιδευτή ή έμπειρο οδηγό.

Ο τόπος όπου ματαιώθηκε Parapuerto και έχει τα εργαλεία για να αξιοποιήσει τις συνθήκες υψομέτρου ανέμου ορμή και το κέρδος. Το μέσο ύψος είναι 300 μέτρα, αλλά ο έμπειρος μπορεί να φτάσει τα 500 μέτρα.







ελάχιστο ύψος απογείωση είναι 100 μέτρα, μέγιστο ύψος πτήσης των 250 μέτρων (Λίμα), αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις από την περιοχή του Barranco ανάπτυξη θερμικών ρευμάτων που μπορεί να αυξήσει το αλεξίπτωτο και τους επιβάτες μέχρι 500 ή 700 μέτρα πάνω από το πόλη Η πτήση είναι δυναμική, δηλαδή πρέπει να εκτελεί ελιγμούς συνεχούς προσαρμογής.

Πού μπορείτε να πετάξετε σε αλεξίπτωτο πλαγιάς; Στην πόλη και να απολαύσετε τη μαγευτική θέα της θάλασσας, στις κοιλάδες, τα βουνά, τις λίμνες, στα χωριά του εσωτερικού και σε ακραίες τοποθεσίες. Μόνο βασικές προϋποθέσεις ως σημείο απογείωσης, πλήρης, με συνεχή εμπειρία συντήρησης, τα νεύρα και τον αυτοέλεγχο, και φυσικά, είναι απαραίτητη η τάση για περιπέτεια και την ελευθερία.






Αναφορές

 Parapente


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.