viernes, 5 de julio de 2019

Paragliding Jak si můžete užívat síly létání?


Paragliding Jak si můžete užívat síly létání?




Paragliding (z francouzského paraglidingu, zkratka padáku, padáku a mostu, svahu) je sport, který vznikl na konci dvacátého století, vytvořený horolezci, kteří chtěli letět s padákem z vrcholů hor, kde vylézali.

Křídlo (může zahrnovat veškeré vybavení) se také nazývá paragliding; Technicky se jedná o flexibilní lehký kluzák. Jedná se o kluzák, protože nemá motor, pružný, protože zde nejsou žádné tuhé části, které tvoří křídlo, takže ho lze přepravovat v kufru auta. Hmotnost celého týmu je mezi 15 a 20 kg, i když je zde méně vybavení. Pilot a spolujezdec mají povinná bezpečnostní zařízení, přilby a nouzové padáky, různé elektronické přístroje (variometr nebo altivario, GPS a rádiové vybavení). Doba letu je mezi 10 až 15 minutami, i když může být prodloužena na 25 nebo 30 minut.






Věk pro hodnotu je lhostejný, ale minimální věk je 5 let, neměli byste mít problémy se srdcem a vážit méně než 100 kg. Kromě toho, že máte vybavení, musíte absolvovat základní školení, a přestože techniku ​​nezvládnete, musíte létat v doprovodu zkušeného instruktora nebo průvodce.

Místo, z něhož startuje, se nazývá parapuerto a má nezbytné předpoklady k tomu, aby mohl využít impuls větru a výšku zisku. Průměrná výška je 300 metrů, ale zkušený může dosáhnout až 500 metrů.







Minimální vzletová výška je 100 m³, maximální výška letu 250 metrů (v Limě), ale v některých případech v okrese Barranco se vyvíjejí tepelné proudy, které mohou zvednout kluzáku a jeho cestující do výšky 500 nebo 700 metrů nad mořem. město Let je dynamický, to znamená, že musí provádět průběžné manévry.

Kde můžete létat v paraglidingu? Ve městě a vychutnat si nádherný výhled na moře, v údolích, horách, jezerech, ve vesnicích interiéru a na extrémních místech. Potřebuje pouze základní podmínky, jako je místo vzletu, kompletní vybavení s trvalou údržbou, zkušenosti, nervy a sebeovládání, a samozřejmě i sklon k dobrodružství a svobodě.






Odkazy
Parapente


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.