viernes, 5 de julio de 2019

Paragliding Hoe kunt u genieten van de kracht van vliegen?


Paragliding Hoe kunt u genieten van de kracht van vliegen?




Paragliding (Frans Paragliding, acroniem parachute, parachutes, en de brug in behandeling) is een sport die ontstond in de late twintigste eeuw, gecreëerd door bergbeklimmers die wilde gaan vliegen met een parachute uit de bergtoppen, waar zij was opgevaren.

De vleugel (mogelijk inclusief alle uitrusting) wordt ook paragliden genoemd; Technisch gezien is het een flexibele lichtgewicht zweefvliegtuig. Het is een zweefvliegtuig omdat het geen motor heeft, flexibel omdat er geen stijve delen zijn die deel uitmaken van de vleugel, dus het kan in de kofferbak van een auto worden vervoerd. Het gewicht van het hele team ligt tussen de 15 en 20 kg, maar er zijn minder gewichten. De piloot en de paraglidingpassagier hebben verplichte veiligheidsuitrusting, helmen en parachutisten, verschillende elektronische instrumenten (variometer of altivario, GPS en radioapparatuur). De vliegtijd ligt tussen de 10 en 15 minuten, maar kan worden verlengd tot 25 of 30 minuten.





De leeftijd voor waarde is onverschillig, maar de minimumleeftijd is 5 jaar, je zou geen hartproblemen moeten hebben en minder dan 100 kilo wegen. Naast het hebben van de apparatuur, moet je een basistraining volgen, en terwijl je de techniek niet beheerst, moet je vliegen begeleid door een ervaren instructeur of gids.

De plaats waar het opstijgt wordt Parapüerto genoemd en heeft de noodzakelijke voorwaarden om te profiteren van de windimpuls en de hoogte te vergroten. De gemiddelde hoogte is 300 meter, maar de ervaren kan oplopen tot 500 meter.






Minimale hoogte opstijgen 100 meter, maximale vlieghoogte van 250 meter (Lima), maar in sommige gevallen door de wijk Barranco ontwikkelen thermische stromen die de glijder kan verhogen en de passagiers tot 500 of 700 meter boven de stad. De vlucht is dynamisch, dat wil zeggen, het moet continue aanpassingsmanoeuvres uitvoeren.

Waar kun je in paragliden vliegen? In de stad en geniet van het prachtige uitzicht op de zee, in de valleien, bergen, meren, in de dorpen van het binnenland en op extreme plaatsen. Alleen basisvoorwaarden als het opstijgen punt, compleet met voortdurend onderhoud ervaring, zenuwen en zelfbeheersing, en natuurlijk, de hang naar avontuur en vrijheid nodig is.






Referenties

 Parapente

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.